Premsa

La Vanguardia, gastronomía, mujeres y machismo en la cocina, Machismo en las cocinas.

Playground Magazine, sobre el masclisme a la cuina, Que no haga falta tener tantos huevos.

Pau Arenós, Punta de ganivet, espai de crítica gastronòmica a El Periódico: Ramona Bar

Sé que fer-ho bé és més senzill que fer-ho malament i que el baix preu és l’excusa per a la ineptitud. Dijous em vaig asseure a Ramona on vaig prendre un menú d’aplaudiment. (…) Només els que estimen el seu ofici tenen futur.

El QuèFem de La Vanguàrdia, sobre els millors menús del dia a Barcelona: Ramona Bar.

Simpatiquíssim i menut local (la tripulació és de traca!) on es fa cuina catalana en versió lliure.

Crítica gastronòmica de La Vanguàrdia del restaurant Bravo24. Cap de pastisseria i segona de cuina.

Les postres són, potser, la part més creativa de la carta, i fan de final esplèndid. Per cert, les torrijas són un encert diví.

Ressenya i crítica de Joan Hosta: Ramona Bar.

Cocció impressionant i sabor amb identitat. (…) Un fricandó amb denominació d’origen. D.O. d’una xiqueta que ha impregnat un segell de qualitat en un plat d’història. Suc ataronjat amb to de terra fosca on remullen uns quadrats de patata en harmonia. Carn en porcions, sabor i melositat adient, com la que mimaven les àvies de sempre. Aromàticament una simfonia i un contraposat tast de dolç al suc i salat o fort de la carn. Molt bo!

Crítica de Rosanna Carceller, RAC1, La Vanguàrdia Digital: Ramona Bar.

Es nota que aquí es cuina amb ganes, amb amor pel que es fa.

Ressenya de En Ocasiones Veo Bares: Ramona Bar.

En la cocina, bien escoltada porlas jefas de barra y sala, María, también conocida por ser el alma de Margarides i Albercocs y por imprimir un poco de sentido común y alegría en las redes. (…) Arroz casiseco en su punto y sabor a raudales, no sólo por las riquísimas setas sino además porque ese arroz no se ha cocido huérfano de compañeros de viaje al plato.

Ressenya de La Hora del Bagel: Ramona Bar.

Maravilloso arroz con rovellons, rossinyols y morcilla que se nos quedó corto por lo poderoso del mismo. (…) Se nota cuando se sabe cómo se hacen las cosas.