Maisel, vikings, Germinal i la fantàstica química dels germinats

germinats

Toni de la Torre explica la impressió que li han deixat els dos primers episodis de la quarta temporada de “The Marvelous Mrs. Maisel” (Amazon Prime Video), que recomana a addictes a aquesta sèrie. També comenta l’spin-off “Vikings. Valhalla” (Netflix) i lloa la versió en sèrie de la novel·la d’Émile Zola “Germinal”, a Filmin. La Maria Nicolau fa un joc de paraules per parlar dels germinats, les llavors i les seves propietats. “La germinació d’una llavor pot multiplicar per 40 la seva quantitat de vitamines i enzims.”

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.