Estafes, manipulació i parelles en crisi. I pets de monja!

ZvDEbF8f

Toni de la Torre destaca la sèrie “Severance” d’Apple TV+, amb John Turturro, Patricia Arquette i Adam Scott. Fa pensar, diu, en “Black Mirror”. També explica la fascinació que genera la protagonista de “¿Quién es Anna?” (Netflix), basada en la història real d’una estafadora a Nova York. A la llista d’estrenes d’avui també recomana “Furia”, sobre l’extrema dreta, a Filmin, i la segona temporada de la sèrie de microepisodis de 10 minuts, “State of the Union” (HBO Max), sobre teràpia de parella. Tardareu una mica més a preparar la recepta dels pets de monja, que explica la Maria Nicolau. En totes les seves versions: la catalana, la francesa, la canadenca, l’anglesa i fins i tot la mexicana. També recomana un plat molt original: Olleta de cigrons amb sípia, sobrassada i mel.

Recupera el programa aquí…

Deixa un comentari

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s