Noves temporades de sèries per començar l’any: d’”Euphoria” a “Cobra Kai”

J9Kv7iKS

El 2022 ha arrencat amb el retorn d’unes quantes sèries destacades a les plataformes de streaming. De la segona temporada d’”Euphoria” (HBO Max) a la quarta de “Cobra Kai” (Netflix), passant per la cinquena de “Gomorra” (HBO Max). El Toni de la Torre també destaca la minisèrie “A very british scandal” (HBO Max), amb Claire Foy, i el final de “Dexter: new blood”. La Maria Nicolau dona uns quants consells sobre com podem fer un bon te. I parla de les gastronomies que fan plats amb carn de serp. I de l’aspic, un plat fred de carn, peix o verdures, i embolcallat amb gelatina.

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.