“Mironins” i les millors sèries de dibuixos per a aquest Nadal. Posem els nens a cuinar!

vyj3-Uzo

Toni del la Torre presenta “Mironins”, una sèrie nova que s’estrena al Super3 i proposa descobrir a la canalla l’univers de Joan Miró de forma divertida. Les protagonistes són tres taques de pintura que viuen diverses aventures. Segons De la Torre, és “una meravella”. És una coproducció catalana, que també s’ha estrenat en format de llargmetratge, nominat als Premis Gaudí i als Goya. A més d’aquest títol, també recomana “El ninot de neu”, a Filmin; “Hilda and the Mountain King” (Netflix), i l’especial de Nadal de Snoopy i Charlie Brown, a Apple TV+. La xef Maria Nicolau proposa que aquests dies de festa cuinem amb nens. Que aprenguin a pelar patates, i a fer una truita. Tot, de la manera més lúdica i pedagògica alhora.

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.