Sèries de bruixots, pandèmies, crims amb Olivia Colman i enginyeria militar al supermercat

KypvDhk0

Toni de la Torre ens ajuda a fer una tria de sèries, entre l’allau de novetats d’aquesta setmana: des de l’apocalíptica “Station eleven” (HBO Max), dels guionistes de “The leftovers”, fins a “Landscapers” (HBO Max), amb Olivia Colman, passant per les noves temporades de la fantàstica “The witcher” (Netflix) o la sèrie documental “How to with John Wilson” (HBO Max). La xef Maria Nicolau explica la tecnologia militar que ha arribat al supermercat: el cafè soluble, el pa de motlle, les pastilles de caldo concentrat o el menjar enllaunat.

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.