8 minisèries per mirar durant el pont. I 8 receptes ràpides per cuinar en 3 minuts

UUFzyJUo

El Toni de la Torre proposa vuit minisèries per poder començar i acabar-les en quatre dies. D’entre quatre i 10 episodis. “Olive Kitteridge” i “Show me a hero”, a HBO Max. “Els nostres meravellosos anys”, a Filmin. “Godless”, “Manhunt: unabomber” i “Black earth rising”, a Netflix. “Homecoming” (Amazon Prime Video) i “Confession” (Movistar+). La Maria Nicolau porta minireceptes per elaborar en un tres i no res: aperitiu d’oliva, anxova i “piparra”, truita de patates xips, olives arrebossades, crema de braç de gitano, carn curada, “fritos” de blat de moro, humus de remolatxa i emulsió de iogurt i anxoves.

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.