L’esperat retorn de “Succession” i les grans corporacions alimentàries

 

alimentació

Toni de la Torre explica la “guerra civil” que esclata al si de la família del magnat protagonista de la sèrie “Succession” (HBO). La tercera temporada té “diàlegs tan brillants com sempre, i personatges amb l’adrenalina pels núvols”. Maria Nicolau aprofita el context de les grans corporacions per parlar dels grups empresarials que dominen el sector mundial de l’alimentació. També hi ha espai per a altres sèries d’estrena de la setmana: “El código que valía millones” (Netflix), “Solo asesinatos en el edificio” (Disney+) i “Back to life” (Filmin).

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.