30 anys de “Bola de Drac Z” i gastronomia japonesa

 

bola de drac z

Toni de la Torre proposa un viatge creatiu i poc ortodox per l’univers de “Bola de Drac Z”, tres dècades després de les primeres emissions de l’anime d’Akira Toriyama. Parla de les influències del seu creador, des d’obres clàssiques de la literatura xinesa fins a la novel·la èpica japonesa “Les cròniques dels vuits gossos”, del segle XIX, passant per “Superman”, “Frankenstein” o “Terminator”. Maria Nicolau explica totes les referències “comestibles” dels seus personatges, com s’ha de preparar l’arròs per fer sushi i la influència de Son Goku i companyia en el boom de la cuina oriental a Catalunya.

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.