“Secretos de un matrimonio” i altres sèries sobre parelles. Aliments que combinen (o no)

 

fPQUb3Zw

El crític Toni de la Torre aprofita de l’estrena de la sèrie d’HBO “Secretos de un matrimonio” per recomanar, també, la sèrie original sueca dels anys 70 en què es basa, d’Ingmar Bergman, disponible a Filmin i Amazon. I planteja un recorregut per altres sèries que parlen de relacions de parella en tota la seva complexitat. La xef Maria Nicolau proposa plats d’aliments que combinen (o no): taronges i ametlles, maduixes i gerds, col i marisc, ous remenats amb caviar, i peix acompanyat d’una amanida de cogombre i fonoll.

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.