“American Rust”, “Dr. Death” i bacon per un tub

 

bacon

El Toni de la Torre destaca una de les novetats d’aquest setembre a les plataformes. La sèrie policíaca amb drama familiar inclòs “American Rust” (Movistar+). Basada en la novel·la de Philipp Meyer del mateix nom, la protagonitzen Jeff Daniels i Maura Tierney, i té punts de contacte amb “Mare of Easttown”. També parla de “Vigil” (Movistar+), “Kevin can fuck himself” (AMC), “Al borde” (Netflix) i “Mr. Death” (Starzplay), un relat esfereïdor de la història real d’un cirurgià psicòpata, interpretat per Joshua Jackson. La Maria Nicolau descobreix totes les possibilitats del béicon: gelats, xiclets i amb les restes, explosius! I també dona uns quants consells per no fer-se mal tallant el menjar quan es cuina. Ja sigui carn o peix.

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.