El retorn de “Lupin”, sèries amb banyes i receptes amb cireres

 

8JYqveOL

El crític Toni de la Torre troba decebedora la continuació de la sèrie de Netflix “Lupin”, protagonitzada per Omar Sy. De les novetats de plataformes destaca “Loki”, sèrie dedicada a un dels personatges de Marvel a Disney+, la producció noruega “Exit” (Filmin), el retrat generacional “Betty” (HBO), i la història de fantasia “Sweet tooth” (Netflix), sobre una criatura meitat humana, meitat cérvol. La xef Maria Nicolau explica les diferents varietats que hi ha de cireres, ara que n’és temporada. Proposa receptes, i diu què cal tenir en compte a l’hora de comprar-ne, i de conservar-les: “La cirera, millor menjar-la de seguida, perquè maduren a l’arbre”. Nicolau parla de cireres, però també de fruits silvestres que podem trobar al bosc: espàrrecs, maduixetes, fonoll, baies, gerds i mores.

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.