Kominsky, terapeutes, el final de “Mare of Easttown” i xocolata

 

zvISZ6Bk

El crític Toni de la Torre parla de la temporada final d’”El método Kominsky”, amb Michael Douglas. Del retorn, 10 anys després, de la sèrie “In treatment”, amb una nova terapeuta, l’afromericana Uzo Aduba, una de les actrius d’”Orange is the New Black”. I de l’últim episodi de “Mare of Easttown”, amb Kate Winslet, que De la Torre considera una de les millors sèries de l’any. Altres novetats de la setmana: “Laëtitia” i “Charité” (Filmin), “La historia de Lisey” (Apple TV+) i “Panic” (Amazon). La xef Maria Nicolau dissecciona el menjar d’hospital i s’endinsa en el deliciós món de la xocolata.

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.