“The Underground Railroad”, dissenyadors de moda i formatges

 

baldat-tallat-300x225

El crític Toni de la Torre destaca aquesta setmana l’estrena de la sèrie d’Amazon “The Underground Railroad”, basada en la novel·la “El ferrocarril subterrani”, sobre l’esclavitud als Estats Units. També recomana veure “Halston” (Netflix), retrat del dissenyador de moda del mateix nom, interpretat per Ewan McGregor. I un tast de la segona temporada de “Love, Death + Robots”, sèrie d’animació de Netflix. També parlem de com s’elabora el formatge, amb la xef Maria Nicolau i el formatger Pablo Garcia, premiat a les últimes edicions a la Fira Lactium, que es fa a Vic aquest cap de setmana.

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.