“Reyes de la noche”, sèries de futbol, pipes i crispetes

 

futbol pipes crispetes

Laura Rosel i Toni de la Torre entrevisten l’actor Miki Esparbé, protagonista de la nova sèrie de Movistar+ “Reyes de la noche”, inspirada en la rivalitat dels periodistes esportius José Maria García i José Ramon de la Morena. De la Torre destaca altres sèries més sobre el món del futbol: “Home Ground” (Filmin), “El Presidente” (Netflix), “Ted Lasso” (Apple TV+) i “Match” (Filmin). I la xef Maria Nicolau explica quantes tones de pipes es mengen als estadis de futbol, i com fer crispetes sense que se’t cremin.

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.