Què passa amb el salmó? a En Línia RTVE

Els darrers deu anys el consum de salmó s’ha multiplicat per tres al nostre país.

Nedem una mica al mar del salmó i ens fem preguntes sobre com es cria el salmó que mengem, quins nutrients ens aporta, quines conseqüències té per nosaltres i pel salmó aquest augment del consum i, ja que hi som, aprenem a filetejar i tallar aquest peix i a aprofitar-lo tot amb algunes idees i trucs per cuinar-lo a casa.

Recupereu el vídeo complet clicant a la imatge o aquí, i mengeu verats i sardines i seitons, que són els peixos dels quals s’alimenta el salmó per aconseguir els mateixos nutrients que hi busquem nosaltres.

Deixa un comentari

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s