Sèries i cuina: De llops, trucades i superherois. I… compte amb el salmó!

Cada dijous a les 11:30 als Matins de Catalunya Ràdio maridem sèries i cuina amb en Toni de la Torre i na Laura Rosel.

“Que viene el lobo” (Movistar+) és una sèrie d’una guionista de “Borgen” que toca un tema delicat: una denúncia d’assetjament familiar. Apple TV+ estrena “Calls”, una sèrie de misteri sense actors en pantalla, basada només en les converses telefòniques de diversos personatges. El crític Toni de la Torre també destaca aquesta setmana la sàtira sobre el capitalisme “El gran fons” (Filmin) i la nova sèrie de Marvel “Falcón y el soldado de invierno” (Disney+). La xef Maria Nicolau ho marida amb tota mena de cols (col verda, col llombarda, cols de Brussel·les, coliflor, bròquil). I fa una recomanació que porta cua: “No mengeu salmó!”.

Recupera el programa aquí…

Deixa un comentari

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s