Idees per aprofitar-ho tot a la cuina

La cuina de rebost, l’habitual del dia a dia, és la de gestió òptima de recursos, la més important

Cada cop que diem cuina d’aprofitament estem sent redundants perquè “la cuina de sobres és La cuina”, defensa la Maria Nicolau. Per què ho diu la xef d’El Ferrer de Tall a Vilanova de Sau? Per ella, les sobres, com a cosa que sobra, no existeixen: les sobres són simplement un punt de partida diferent de zero per seguir cuinant, és a dir, el que tenim quan cuinem sobres són ingredients que, en lloc de ser acabats de comprar o frescos, són ja prèviament cuinats. Però les sobres en el món de la cuina no existeixen: la cuina és, per definició, l’art d’aprofitar tots els recursos disponibles per obtenir-ne energia i nutrients per a tota la família.

En aquest article que complementa l’àudio de la secció de dijous hi trobareu idees, trucs i racaptes per cuinar sobres.

Aquí el tens!

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.