Sèries i cuina: Tresors ocults de Movistar+ i cuinar amb les sobres del menjar

Cada dijous a les 11:30 als Matins de Catalunya Ràdio maridem sèries i cuina amb en Toni de la Torre i na Laura Rosel.

Del catàleg de Movistar+, el crític Toni de la Torre tria cinc sèries poc conegudes, però que estan molt bé: la superproducció alemanya “Babylon Berlin”, la sèrie d’espies francesa “Oficina de infiltrados”, la comèdia de microepisodis “State of the Union”, la sèrie belga de misteri “Enemigo público”, i “Evil”, dels productors de “The good wife” i “The good fight”. Com que Movistar aglutina les sobres que altres plataformes no inclouen als seus catàlegs, la xef Maria Nicolau s’agafa a aquesta idea per parlar de plats per cuinar amb les restes de menjar: canelons, trinxats, arrossos, truites i fins i tot coca de recapte.

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.