Les lleis de les espècies

Dues pinzellades d’algunes de les herbes que tenim més a prop, geogràficament i culturalment, i que són el nostre paisatge

El gust es redueix a cinc qualitats detectables a la llengua i altres parts de la boca: dolç, salat, agre, amargant i umami. El sabor, la personalitat concreta i única de cada producte o recepta, en canvi, el detectem principalment gràcies al sentit de l’olfacte. Tapeu-vos el nas i podreu dir, tastant-lo, si un ingredient és dolç o salat, però no podreu dir quin sabor té.

Avui us convido a un viatge a través del nostre paisatge, un passeig a través de les herbes amb què cuinem més habitualment. Un passeig pels prats una mica com el de Russell Crowe a “Gladiator”, tocant les espigues i les herbes amb les puntes dels dits i percebent les olors que ens arriben.

En aquest article que complementa l’àudio de la secció de dijous hi trobareu la guia definitiva per cuinar patates.

Aquí el tens!

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.