El pastís de poma de l’os Yogi

Deu passos per fer un d’aquells “apple pies” que a la sèrie de dibuixos animats reposava als ampits de les finestres, just a l’alçada del nas! 

L’american pie, el pastís de poma que l’os Yogi robava seria l’americanitat feta pastís. Us asseguro que no cal anar a Yellowstone per gaudir d’aquesta fantàstica recepta. Aquí us explico com fer-lo, i, per si no ets boomer…, visualitza un d’aquells fumejants prodigis de la rebosteria que són com una càpsula, un pastís gros, ple de trossets de poma cuits.

En aquest article que complementa la secció de la setmana passada, on vam parlar de Wandavision, Yellowstone i els cupcakes, hi trobareu una sèrie de passos molt senzills per fer un pastís que faci salivar tothom que passi per sota la vostra finestra…

Recepta!

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.