Fórmules infal·libles per coure llegums

Quins errors fem i quins trucs ens falten per no pifiar-la quan coem cigrons, llenties, mongetes o faves a casa?

Per poc que facis segon de cuina domèstica, sabràs que coure cigrons és un dels reptes culinaris de més envergadura, que fa tremolar el pols dels més valents. Són ingredients bàsics al rebost, per preu i durabilitat, i per la gran quantitats de plats amb què els podem combinar. però cal saber-ne els secrets. Que no et quedin durs com perdigons depèn de diversos factors.

En aquest article que complementa la secció de la setmana passada hi trobareu una llista d’instruccions senzilles perquè en puguis sortir benparat a l’hora de cuinar i menjar plats de cullera encara que no hagis fet mai una truita…

Aquí el tens!

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.