Sèries i cuina: Baby Yoda, “30 monedas” i menjars fastigosos

Cada dijous a les 11:30 als Matins de Catalunya Ràdio maridem sèries i cuina amb en Toni de la Torre i na Laura Rosel.

Vaig avisar la setmana passada que avui parlaríem de menjars fastigosos i, per fer honor a aquesta promesa en Toni ha dut uns senyors en lycra que mengen rates i un baby Ioda que menja… bé, que menja de tot. 

Doncs començo per dir-vos que vosaltres, tots els que ens esteu escoltant, inclosos els que sou aquí a l’estudi, mengeu coses fastigoses gairebé a diari. 

Està demostrat que cadascú de nosaltres menja al llarg de l’any entre mig quilo i un quilo i mig d’insectes, cucs i llimacs. Els mengem mentre dormim, amb la boca oberta i despreocupats, o amagats en fulles d’enciam, cireres, figues, pomes, espinacs… Per molt bé que renteu els vegetals els bitxos s’hi colen. I no passa res, aquí estem. Com bé dèia el meu avi: “si hi ha cuc serà segur pitjor per ell”. 

És més, a aquesta quantitat, tots aquells que mengem pa, hi podem afegir entre 200 i 400 grams de cucs de la farina l’any, que són triturats en l’elaboració de farina a nivell industrial i que formen part de la nostra ingesta habitual de proteïnes.  

Què us sembla? Parlem del fàstic?

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.