Sèries i cuina: Castanyes, bàrbars, espies i el nostre fastfood.

Cada dijous a les 11:30 als Matins de Catalunya Ràdio maridem sèries amb cuina amb a amb en Toni de la Torre i na Laura Rosel.

Avui al programa sóc vinguda avui amb el cor en flames com la Melissandre a Joc de Trons a fer una oda a la Castanyada, a alçar-me dreta o caure de genolls aquí a l’estudi perquè ja està bé. Com m’heu sentit dir ja alguna vegada, aquí farem Halloween el dia que a Massachussets es posin al cap un mocador de fer farcells i venguin castanyes torrades en paperines!  

Aquí farem Halloween el dia que a Massachussets es posin al cap un mocador de fer farcells i venguin castanyes torrades en paperines!

Que  sembla que visquem perennement imbuïts de l’esperit de Bienvenido Míster Marshall i que tot allò vingut de fora sempre ens sembli més llampant, més divertit i més interessant que lu nostru 

També en tenim de coses terrorífiques i funestes al nostre Tots Sants! De fet, venim del mateix lloc… 

Antigament la Castanyada era un àpat dedicat als morts que probablement devia derivar dels antics àpats funeraris de la tradició celta del Samhain 

D’això hem parlat, hem donat dues receptes fabuloses de panellets (una de canònica i una per fer amb nens i que val dos duros), i de molt més!

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.