Oikos nomos: La cuina d’abans pot ser la resposta a la sostenibilitat en temps de crisi?

Des del Museu de la Vida Rural, a L’Espluga de Francolí, em fan l’honor de convidar-me a parlar sobre #AlimentacióResilient, de la cuina d’abans com a resposta a la sostenibilitat en temps de crisi, i jo m’estimo els grecs antics i la lingüística i he escrit un article que ens posa davant d’aquesta pregunta com si fos un mirall, i ens interpel·la sobre responsabilitat.

Volem ser els primers a deixar anar el fil definitivament, a desvincular-nos de la presa de decisions que configuren el nostre món a nivell social, econòmic i ecològic (poca cosa) per delegar-la en aquells agents que ara mateix ocupen el tron on tradicionalment seia la cuina?

El podeu llegir sencer aquí.

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.