La cuina de poble a la Fundació Alícia

Els passats dies 6 i 7 d’Abril, la Fundació Alícia ens va convidar al Restaurant El Ferrer de Tall a participar de la Festa Alícia’t amb una mostra del que nosaltres defensem com a cuina de poble de Les Guilleries.

I a mi, oh clar, em posen un micro d’aquells com a la Britney Spears i de cop tot és possible que passi…

La capipota i les pilotilles amb calamarsets van esdevenir l’excusa per mirar a través de la recepta i observar la història que bat al fons del perquè d’aquestes receptes, el perquè d’aquests ingredients i el perquè d’elaborar-los d’una determinada manera; i és que si alguna cosa no té sentit està condemnada a desaparèixer. Així doncs, vam navegar a la recerca del sentit que té ara i aquí aquest tipus de cuina, per descobrir una forma de fer íntimament lligada a l’ordenament del territori, a la sostenibilitat, a la família, l’ecologia i a la sociologia de tota una regió i d’una època.

De la mateixa manera que en el seu moment aquesta cuina va ser la resposta a una sèrie de problemes a solucionar, en el present aquesta cuina pot ser també resposta: encara que ens pugui semblar que les preguntes són unes altres.

Ens ho vam passar molt bé!

Més informació i fotografies a: http://festaalicia.alicia.cat/

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.