A la ràdio: Un restaurant caníbal a Berlín

Aquesta temporada Catalunya Ràdio ha afegit a la seva graella un programa de gastronomia liderat per la Paula Molés: Un restaurant caníbal a Berlín, per reivindicar que la gastronomia és cultura.

Cada dissabte de 15 a 16 s’hi menjarà historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors… persones que ens expliquin per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d’alimentar-se. Tindrem molt present l’actualitat, seguirem les tendències a les cuines i als mercats, però no ens oblidarem de l’origen de tot plegat.

Redescobrirem productes de casa, en coneixerem de nous i en tastarem alguns que posaran a prova la resistència de les nostres papil·les gustatives. No som un programa de cuina i en aquest restaurant no us hi explicarem la recepta del sofregit, però potser us farem venir ganes de saber per què el fem com el fem. I, és clar, en un restaurant caníbal no hi faltaran ganivets esmolats: tenim el nostre propi crític gastronòmic.

Al final de cada programa, en jordi Asturgó i jo mateixa ens tornarem setmanalment per deixar-hi la propina. Un minutet de ràdio del que esperem treure el màxim de suc possible… perquè el gaudiu.

Jo tinc previst passar-m’ho molt bé, i anar-vos deixant les propines per aquí en forma d’àudios d’un minutet com en Polzet deixaria engrunes al llarg del camí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.