Un nou mar i muntanya a Volta i Volta TV

Aquest dissabte dia 9 a les 13:00 cuino per vosaltres un turbot amb brou de xoriç, melmelada de sofregit i mantega de carabiners, un mar i muntanya diferent. El mateix que vam incorporar a la carta de Metric, perquè el pugueu fer vosaltres si us ve de gust. I de passada em sembla que se m’escapa algun acudit…

El programa de vint minuts forma part de la segona temporada de Volta i Volta, que es descriu com un programa distès de cuina patxanguera a Televisió de Badalona presentat per Jordi Beumala i amb la participació de cuiners del país.

A partir de dissabte trobareu aquest tutorial de cuina a Movistar Fusión, a la web de Volta i Volta TV en streaming i al seu canal de YouTube.

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.