Cap client ve al restaurant a menjar.

hell-yeah

Cap client ve al restaurant a menjar. En aquest restaurant i en cap.

A continuació us enganxo un fragment del capítol 29 del llibre que us regalo gratuïtament i podeu descarregar amb un click on desembolico aquesta afirmació. Hi trobareu moltes altres petites reflexions de cuinera.

Quan ens prenem unes cerveses amb els amics no pensem només en nodrir-nos (vinga va: ni només, ni molt, ni poc). Tampoc ho fem quan ens afartem per Nadal, ni quan quedem per veure el futbol i omplim la taula de coses per picar, ni quan ens il·lusionem fent un pastís o el nostre plat preferit, ni quan fem un cafè i un croissant, que perdoneu-me, però un cafè i un croissant no calen estrictament per mantenir-nos sans. És més, més aviat donen feina! Però estem aquí per existir o per disfrutar de viure? Seguir llegint…

Cap client ve al restaurant a menjar: ve a més.

Pics by Marc Medina at Metric Market.

More pics at MAGIA.

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.