Cheers!

maria-nicolau-equip-de-cuina

Fotografia de Naty Creci.

Aquesta és la cara de satisfacció dels pilars de l’equip de cuina després del servei de Cap d’Any: 90 persones, un menú de vuit passos, dues hores de servei, i a les 23:30 cuina servia les postres a la última taula. Potència, precisió i equip.

És cert: ha estat un gran any, el que ve serà millor.

El brindis de la fotografia va en totes direccions: enrera per celebrar i honrar l’any que hem passat, endavant per donar la benvinguda a l’any nou; també és un brindis que neix de la gratitud de saber-se ben acompanyat per arribar fins aquí i és un gest que travessa la pantalla per donar-vos les gràcies i desitjar-vos un grandiós any nou a tots vosaltres.

Feliç 2017. Endavant!

Deixa un comentari

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s