Epifania

Deu haver-hi qui viu amb naturalitat el fet d’escriure i de saber que després el que un escriu altres persones ho llegiran.

El cert és que quan, de sobte, t’arriba un missatge amb paraules com aquestes a continuació una no pot fer altra cosa que no sigui viure una petita epifania.

Saber que el que un dia vas escriure no només és llegit, recollit per una altra persona, sinó que és viscut amb intensitat, il·lumina el dia.

I ens recorda que el dia que un cuiner oblidi que el que es cuina és predestinat a ser part del dia i la vida d’una altra persona, aquell dia el seu ofici haurà deixat de brillar i de tenir cap mena de sentit.

Demà és dijous, dia de fideuà.

maria-nicolau

Hi ha qui té la virtut de trobar el valor de les coses. També estan els qui són capaços de crear-lo. I com no, els que el saben comunicar. La Maria fa tot això, ho ajunta i ens regala un llibre que convida a reflexionar sobre tot allò meravellós que no és el que sembla, a trobar una estona de felicitat en una lectura que estarà connectada a moltes vivències passades i d’altres que vindran. Llegir “Margarides i Albercocs” inspira a tots aquells que ens agrada viure atents, tranquils i emocionats al mateix temps.

Judit Ramírez

Gràcies.

1 Comment

·

Deixa un comentari

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s