#Cuinaderesistència: 5 maneres de conservar els bolets perquè no es facin malbé

Assecats, en sal, envinagrats, en oli o congelats

Si ets dels que agafa molts bolets i omple el maleter, els hauràs de conservar d’alguna manera per no acabar llençant-los. Primera cosa i molt important: a la neverano els tapis gaire. Després de collit, el bolet respira i exhala humitat. Si el tapes amb un drap que absorbeixi la humitat però el deixes ventilar evitaràs que es podreixin.

Després, gairebé la totalitat dels bolets guanyen si són assecats. Mitjançant una sèrie de reaccions enzimàtiques entre aminoàcids i sucres, el sabor dels bolets es modifica i s’amplia quan els asseques. El fricandó es fa amb bolets secs perquè amb frescos seria pitjor.

Tots els secrets de conservar bolets!

Website Powered by WordPress.com.