Lakers, el final de “Killing Eve”, pops i bunyols de bacallà

1646224838187_292x164

Toni de la Torre destaca aquesta setmana la sèrie sobre la història de l’equip de bàsquet dels Lakers, als anys 80, “Winning time” (HBO Max), i dues estrenes més a la mateixa plataforma: l’última temporada de “Killing Eve” i el thriller “The tourist” amb Jamie Dorman. També arriba a Movistar+ una sèrie sobre la creació de la plataforma Uber, “Super Pumped”, i a Netflix, “Alguien está mintiendo”. La xef Maria Nicolau alerta sobre el conflicte ètic i ambiental de criar pops en captiveri, i revela la recepta de la seva àvia per als bunyols de bacallà, ara que ve la Quaresma.

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.