Pamela Anderson, pastissos de carn i pa amb vi i sucre

pam and tommy

Toni de la Torre explica la contradicció de “Pam & Tommy” (Disney+), una sèrie que vol reivindicar Pamela Anderson, víctima de l’escàndol sexual protagonitzat per ella i la seva parella amb la filtració d’una cinta de vídeo íntima, però que s’ha realitzat sense el seu consentiment. De la Torre també parla d’”El rei de Varsòvia” (Filmin), la segona temporada de “Raised by wolves” (HBOMax), “Suspicion” (Apple TV+) i “La mujer de la casa de enfrente de la chica de la ventana” (Netflix), amb Kirsten Bell. Maria Nicolau aprofita que al tràiler de “Pam & Tommy” sona un tema de Meat Loaf per parlar del pastís de carn, metàfora de la mateixa Anderson. I després, d’un berenar tan genuïnament català com el pa amb vi i sucre.

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.