Ricky Gervais, Boba Fett i salses de pasta per llepar-se’n els dits

TaDHv8mF

Fa fred, i és un moment ideal per jeure al sofà amb una manta, i veure sèries. Algunes de noves, com la tercera temporada de la comèdia dramàtica “After life” (Netflix) amb Ricky Gervais, o la intrigant “Archivo 81” (Netflix). Celebra que HBO Max publiqui totes les temporades de la sèrie de ciència-ficció “Fringe”, i no el convenç “The Book of Boba Fett” (Disney+). La Maria Nicolau ens delecta amb la seva recepta per fer salsa bolonyesa, i una de pesto feta amb pèsols. I explica quina salsa va bé amb pasta llarga i quina amb la curta, com els macarrons.

Recupera el programa aquí…

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.