7ª Vetllada de Cuina Solidària

El passat dijous 13 de juny vam tenir el privilegi de participar en la 7ª Vetllada de Cuina Solidària organitzada per en Manel Molera. Un esdeveniment de caire benèfic que ofereix un sopar de gala per a 400 convidats servit per 15 restaurants diferents de la comarca d’Osona.

L’equip d’El Ferrer de Tall hi vam participar fent allò que defensem a casa i que millor sabem fer: cuina tradicional catalana amb entusiasme. Vam servir quatre-cents canelons de rostit de pollastre, porc i vedella amb beixamel lleugera i suc de porchetta i vam gaudir de compartir ofici amb catorze restauradors amb qui ens sentim veïns.

 

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.