La increïble idea de regalar el llibre per Nadal… i 11 bons motius per fer-ho

bon-nadal

AQUELL REGAL ESPECIAL QUE SEMPRE FALTA A ÚLTIMA HORA

És curiós el que passa a casa meva per Nadal.

A tots a casa ens encanta la sensació de sorprendre’ns els uns als altres, som una colla més aviat entusiasta. Cada cop que toca festa ens il·lusionem i alterem de pensar què regalarem o quina cara faran els altres quan ho vegin. I és just durant les setmanes posteriors a Nadal, quan la cosa ja és passada, que vénen tot d’idees fabuloses per regalar l’any següent.

Però una setmana abans del dia de Nadal totes aquestes idees que feliçment vam tenir l’any anterior i que, també feliçment, no vam apuntar enlloc, s’esfumen. Desapareixen. I al mateix ritme del pas dels dies previs a Nadal, la il·lusió i l’entusiasme es transformen en presses i neguits per acabar de trobar, contrarrellotge, els regals que falten.

I és cert que tot acaba sortint estupendu, però cada any hi ha a la pila de regals un parell de mitjons que podrien no haver-hi estat (d’acord que l’estampat sempre és com a mínim escollit a consciència, però uns mitjons són uns mitjons) o algun altre regal tipus colònia que especial-especial no acaba de ser.

youre-simply-the-best

LA SOLUCIÓ

Regala el llibre de Margarides i Albercocs. Sí, aquest que trobes a la pestanya book d’aquesta web.

11 motius per regalar el llibre aquestes festes

 1. Perquè és gratuït. És més. I les coses no són el que costen, sino el valor que tenen.
 2. Per eixamplar tots els regals que ja tinguis afegint-hi l’experiència de capbussar-se en un llibre intens i diferent. Fes-los vibrar.
 3. Per regalar a aquell amic o familiar que saps que està fet tot un cuinetes, però no coneixes massa a fons.
 4. Perquè ja fa anys que regales al familiar cuinetes un gadget o un llibre de receptes i aquest any, per variar, voldries de debò sorprendre’l! (I sense fallar).
 5. Perquè regalant el llibre tindràs tema de conversa assegurat el proper cop que us veieu.
 6. Perquè és un regal que pots provar totalment abans de fer-lo! Descarrega’l, el tens aquí mateix a la web, fulleja’l, llegeix-ne quatre ratlles de la introducció. De fet, què fas per aquí si encara no el tens?
 7. Perquè no és ni massa íntim ni massa informal, i et pot salvar d’alguna decisió difícil.
 8. Perquè és una solució original i diferent. Ho havies fet mai? Quedaràs com un modern.
 9. Perquè t’ho poso facilíssim: veus les imatges que hi ha repartides pel post? Caça-les lliurement si t’agraden, afegeix-les a un email amb un enllaç de descàrrega del llibre (com aquest) i llestos.
 10. Perquè si fer-ho via email no et convenç, pots escriure una carta o imprimir una de les fotografies i donar-li dins d’una caixeta embolicada. Després junts podeu descarregar el llibre a un ordinador o tauleta ( i, si cal, fer manetes. Està tot molt ben pensat!). O… t’animes a imprimir i enquadernar el llibre al teu gust?
 11. Perquè després d’haver-ho fet pots passar per aquí i compartir amb nosaltres l’experiència! Explicar-nos com ha anat en un comentari o fer una foto o selfie del moment i enviar-nos-la perquè en fem una súper galeria!

Aquí tens l’enllaç de descàrrega del llibre, adreça que només has de copiar i enganxar allà on vulguis perquè clicant comenci la descàrrega. Sense més: https://marianicolaudotcom.files.wordpress.com/2016/08/margarides-i-albercocs-maria-nicolau.pdf

Una forta abraçada, i un molt feliç Nadal,

Maria.

felic-nadal

Què en penses?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Powered by WordPress.com.